ЮРИДИЧНА КЛІНІКА ІНСТИТУТУ ПРАВА

В рамках діяльності юридичної клініки провела стратегічну сесію з питань внутрішньо переміщених осіб

15-16 листопада 2023 року регіональна команда благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» у Сумській області разом з юридичною клінікою Сумського державного університету на базі Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели стратегічну сесію для Ради з питань внутрішньо переміщених осіб Конотопської міської ради.

Стратегічну сесію проводила тренер зі стратегічного планування з організація громадянського суспільства, органами державної влади Палькова-Свірчевська Ольга Сергіївна.

На зустрічі обговорювали візію, місію, цінності діяльності Ради з питань внутрішньо переміщених осіб Конотопської міської ради, визначали стратегічні та оперативні завдання для Ради, ділилися успішними кейсами діяльності рад з питань внутрішньо переміщених осіб у інших областях. Результатом заходу стала розробка стратегічного плану діяльності Ради з питань внутрішньо переміщених осіб Конотопської міської ради.

Дякуємо адміністрації Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за надану організаційну, правову та технічну допомогу у організації та проведенні заходу.

Заходи проводяться в межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується БФ «ССС» за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні.