ЮРИДИЧНА КЛІНІКА ІНСТИТУТУ ПРАВА

Голова юридичної клініки рийняла участь у Осінньому Науковому Форумі Асоціації юридичних клінік України

17 вересня керівник юридичної клініки СумДУ Руденко Л.Д. прийняла участь у Осінньому Науковому Форумі Асоціації юридичних клінік України . Під час Форуму були представлені роботи українських та іноземних авторів щодо розвитку юридичної клінічної науки. Ці статті увійшли до збірки наукових праць категорії Б наукового журналу «Правова позиція».

Разом з керівницею юридичної клініки Донецького національного університету імені Василя Стуса Лілією Амелічевою було представлено результати наукового дослідження за темою «Деякі проблеми формування та розвитку юридичної клінічної науки у світлі людиноцентризму та правового аутопоезису».

Разом з куратором юридичної клініки, асистентом кафедри міжнародного, європейського права та цивільно-правових дисциплін Сумського державного університету Ольгою Швагер та студентом-консультантом юридичної клініки Дмитром Мурачем  було представлено результати наукового дослідження за темою «Місце юридичних клінік у забезпеченні захисту прав споживачів фінансових послуг»