ЮРИДИЧНА КЛІНІКА ІНСТИТУТУ ПРАВА

ПРЯДКО ГАННА ТА ГОНАРЕНКО ЯРОСЛАВА ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ ННІ ПРАВА НА IV ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ З ЦИВІЛЬНОГО ПРАВА І ПРОЦЕСУ “МАЙСТЕРНІСТЬ СУДОВОЇ ПРОМОВИ”

Студентки групи Ю-61 ННІ права СумДУ Прядко Ганна та Гончаренко Ярослава разом з тренером доцентом кафедри АГПФЕБ Руденко Людмилою Дмитрівною гідно представили наш інститут на IV Всеукраїнському дебатному турнірі з цивільного права і процесу “Майстерність судової промови”, який проходив у м. Вінниця 20 квітня 2019 року.

Організаторами турніру виступили юридичний факультет Донецького національного університету ім. В. Стуса, кафедра цивільного права і процесу Донецького національного університету ім. В. Стуса, Вінницький апеляційний суд. Партнерами турніру були провідні юридичні фірми, серед яких юридична фірма «AEQUO», адвокатське об’єднання «Берілстоун», юридична компанія  «ВОЛХВ», юридична фірма «Мартінс», адвокатське об’єднання «Подоляк і партнери», юридична фірма «Укрєвролекс». Суддями турніру виступили судді Вінницького апеляційного суду та провідні фахівці у сфері права інтелектуальної власності. Дівчата одержали перемогу у номінації “Найкращий меморандум” та отримали свій перший професійний гонорар від партнера турніру юридичної фірми «Укрєвролекс».

Подальших успіхів дівчатам на професійному шляху та велика подяка кафедрі АГПФЕБ та завідуючому кафедри АГПФЕБ Гарусту Ю.В. за організаційне забезпечення участі у турнірі.